Op zaterdag 27 november 2021 van 13.00 tot 17.00 uur organiseert het Diaconaal Platform Gouda een diaconale inspiratiedag met als thema ‘Het groene hart van ons geloof’ in De Vaste Burcht en De Veste in de wijk Bloemendaal in Gouda. Van harte welkom!

We starten om 13.30u met een inspirerende inleiding door Martine van Wolfswinkel van A Rocha in de Vaste Burcht, Lekkenburg 148. Martine gaat in haar lezing in op ‘groen diaconaat – roeping van de kerk?’. Zijn we er als kerk en diaconie vooral voor onze medemens of voor de héle schepping? A Rocha zet zich nationaal en internationaal in voor geloof en natuurbehoud.

Na de inleiding is er een keuzeprogramma met inspirerende en praktische workshops over uiteenlopende onderwerpen. Om 14.30 en 15.45 starten de workshops in De Veste en de Vaste Burcht over o.a. biodiversiteit, voeding, bewust boodschappen doen, energietransitie, de groene bucketlist, zingen over de schepping en groene theologie. Ook is er een leuke knutselworkshop voor kinderen!

Laat jij je inspireren? Van harte welkom op 27 november! Meld je nu aan bij Nelleke de Jong (nelleke.de.jong@pkngouda.nl/ 06 – 86 87 46 64).