Kaarsje branden

Hier kun je een kaarsje aansteken voor iemand die ziek is, iemand die je mist of iemand die je een hart onder de riem wilt steken.

Op lichtvoorgouda.nl kun je dag en nacht kaarsjes aansteken. Wij bidden met je mee.

28 Reacties

 1. Fietje

  Voor mijn moeder dat zij kracht krijgt

 2. Mart van de Kamp

  Ik steek een kaarsje aan voor GGZ-patiënten en -cliënten, mensen met een psychische kwetsbaarheid. Als deze tijd voor hen extra moeilijk is. Heer, ontferm U.

 3. Maarten

  Ik wil een kaarsje branden voor onze dochter Miriam die anderhalf jaar geleden in Albanië op zes-jarige leeftijd overleed aan een besmettelijke bacterie. Voor altijd in ons hart, nu bij de hemelse Vader. “Zijn trouwe vriendelijkheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven, en ik zal wonen in het huis van de Heer tot in lengte van dagen.” Psalm 23

 4. jansen

  graag een kaarsje voor karen, Hetty en bert en alle mensen die ziek of herstellende zijn maar die wij niet kennen.

 5. Janine

  Lieve Collega Marleen

  Beterschap en Sterkte!
  Ik steek een kaarsje aan voor jou!
  Hoop en bid op een gunstige uitslag!
  Dat je snel weer gezond mag zijn!

 6. Henk Kreuger

  Ik steek graag een kaarsje op voor mijn 92-jarige moeder. Zij belandde vijf weken geleden in een Rotterdams zorghotel vanwege kaakkanker en enorme pijnen in haar hele lijf. Daar heeft ze nu ook nog corona opgelopen. Bij elkaar genomen een eenzaam gevecht dat niet meer te winnen lijkt.

 7. Nely

  Ik steek een kaarsje aan voor allen die rouwen om een geliefde. Voor hoop, kracht en vertrouwen.

 8. Nelle

  Ik wil graag een kaarsje opsteken voor mijn lieve manTheo.
  Ik mis hem nu nog meer.

 9. Wendy

  Ik wil een kaarsje aansteken voor mijn ouders, die door de ziekte van mijn vader, zoveel mogelijk thuisblijven en geen bezoek krijgen van kinderen en kleinkinderen. Voor de bewoners van de verpleeghuizen, waarvoor het zo eenzaam is en voor mijn collega’s en alle andere zorgmedewerkers die zo hard werken om liefdevolle zorg te geven en nabijheid te bieden. Veel hoop, liefde en kracht toegewenst.

 10. Marja

  Ik wil een kaarsje branden voor iedereen van wie een operatie is uitgesteld vanwege de coronacrisis en die pijnaanvallen heeft van bv galstenen, en niet weet hoe lang dit uitstel gaat duren.

 11. Elly Snaterse

  Ik steek een kaarsje aan voor alle bewoners van Ipse de Bruggen, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, die al enkele weken hun familie en vrienden niet meer kunnen bezoeken en geen bezoek mogen ontvangen. Het wordt steeds moeilijker voor hen, vooral omdat ook de dagbesteding weggevallen is en alle andere activiteiten. Dat zij het vol mogen houden in een situatie die velen van hen niet begrijpen.

 12. Berry

  Ik steek een kaarsje aan voor alle kinderen die gedwongen thuis moeten zitten door het coronavirus

 13. Janneke Bregman

  Ik wil een kaarsje aansteken voor alle bewoners van het verpleeghuis waar ik werk. Er is zoveel verdriet, eenzaamheid, angst, ziekte en dood. Ik bid voor hoop, kracht, licht en moed. Dat zij zich gedragen mogen weten.

 14. Chita

  Een kaarsje voor iedereen die de duisternis voelt en uit het licht hoop kan putten.

 15. Tea

  allereerst voor mijn moeder – al 28 dagen zonder bezoek, …. en voor iedereen die zich super inzetten, het stapje extra, … en natuurlijk ook voor alle zorgmedewerkers, dat na al deze ellende, deze mensen de tijd en de complimenten krijgen, die ze dan zo hard nodig hebben, want als wij weer normaal kunnen doorgaan, komt voor vele van hen pas het besef, wat er allemaal gebeurd is, en wat ze gedaan hebben.

 16. Minie Kalmeijer-de Bruin

  Ik wil een kaarsje branden voor mijn broer Joop, die vecht tegen Corona op IC, liefs Minie

 17. Fietje

  Een kaarsje voor mijn moeder voor haar eenzaamheid en voor ons allen tegen dat afschuwelijke corona

 18. Wil

  Voor iedereen die in deze veranderde wereld een nieuwe weg moet vinden.

 19. Frans Rietveld

  Ik wil een kaarsje branden voor de nabestaanden van iemand die onlangs is overleden aan de gevolgen van corona, die in de buurt woonde.

 20. Ina en Kees

  Wij steken een kaarsje aan voor Frank en Corrie, omdat dit de laatste keer is dat Frank op deze aarde het Paasfeest viert, en voor al die anderen die in deze verwarrende corona tijd eveneens hun levenseinde nabij weten.

 21. Bart Been

  Voor de landen die een minder ontwikkelde medische infrastructuur hebben dan Nederland. Dat de coronacrisis voor hen niet op een ramp mag uitdraaien.

 22. Kees van den Berg

  Ik steek graag een kaarsje aan voor al die kunstenaars, acteurs, zangers, artiesten die in deze tijd hun werk niet kunnen laten zien en horen, althans live, voor publiek. Voor velen betekent dat ook een derving van inkomsten, maar ook een leegte.
  Dat ze zich gedragen weten en dat hun werk nu op andere manieren en daarna weer voor publiek geuit kan worden!

 23. Mirjam

  Voor alle gezinnen die nu met elkaar thuis zitten.
  Dat voor de kinderen thuis een plek mag zijn van liefde en geborgenheid.

 24. Debbie Schwager

  Voor iedereen die bang is om inkomen te verliezen, geen toekomst te zien of het leven te verliezen.

 25. Eize van den Heuvel

  Ik steek een kaarsje aan voor de buikmammas in zuid Afrika van mijn kinderen. Dat ze vrede en ontferming mogen krijgen.

 26. Joyce Schoon

  Ik wil graag een kaarsje branden voor iedereen die in de zorg werkt: voor kracht en moed.

 27. Mirka Seinstra

  Ik wil graag een kaarsje branden voor mijn zoon Eryk, familie,vrienden en alle mensen die zorg nodig hebben en zorg verlenen met de volgende boodschap: Veel sterkte in deze moeilijke tijd welke maakt veel in druk op iedereen.

 28. Els de Jonge

  Lieve Thera, ik ben zo blij dat je weer opknapt! Ik zie ernaar uit je weer te ontmoeten!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *