Op 22 September hebben we als Reling ons 30-jarig jubileum gevierd. Samen met de jongeren, het bestuur en het team van de Reling hebben we genoten van een heerlijk buffet en het werk van de Reling herdacht. Het bestuur mocht vanuit Lelie zorggroep een beeldje in ontvangst nemen met als titel Chapeau! Chapeau voor al het werk wat er op de Reling gedaan mag worden ten behoeve van de jongeren.

De jongeren hebben een starterskit voor zelfstandig wonen in ontvangst mogen nemen van het bestuur van de Reling. Een praktisch en handig cadeau voor de jongeren die op de Reling op weg zijn naar een zelfstandig leven. Zo kunnen ze hun geleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen. Geen last meer van rondslingerende post met een nieuwe ordner bij de hand. En ook voor de schoonmaak is geen excuus meer te bedenken, want de goed gevulde emmer bevat voldoende materiaal voor een all-in schoonmaakbeurt! De cadeaus konden niet op, want voor vertrek is iedereen nog toegestopt met een lekker smulpakketje voor bij de koffie of thee thuis. Een geslaagde avond, “op naar de volgende 30 jaar!”

Meer weten over het werk van de Reling? Ga dan naar: https://www.dereling.nl/  of  https://agathos-hulpverlening.nl/ons-hulpaanbod/begeleid-wonen