In deze tijd kijken we als inloophuis iedere keer hoe we er kunnen zijn voor de ander. Binnen de beperkingen willen we juist nu een lichtpuntje zijn voor de  bewoners van onze stad. Gelukkig is het nog mogelijk dat bezoekers een paar maal per week komen genieten van een maaltijd. En op vrijdagmorgen is er altijd tijd voor een kopje koffie, een praatje en wordt er gebreid.
Andere jaren hadden we in februari altijd een Verwendag. Bezoekers konden dan gratis naar bijvoorbeeld de pedicure, de kapster of de schoonheidsspecialiste. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers en een lekkere lunch. Als alternatief hebben we dit jaar vrolijke tasjes gevuld met een paar lekkere ‘verwen dingen’. Hiervoor ontvingen we een donatie van een fonds. De bezoekers die momenteel niet komen, kregen het tasje thuis bezorgd. Zo proberen we activiteiten op een andere manier in te vullen.
Tot onze verrassing werden we in februari genomineerd voor de Zorgzaamste van Gouda 2021. Uiteindelijk ging de prijs naar de Voedselbank. Het is deze organisatie van harte gegund, want ook zij is voor veel mensen een lichtpuntje in Gouda.